Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Kwaliteit van onze opleidingen

Zorg & Werk Academy bezit het NRTO-keurmerk. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk bewijzen wij dat de Zorg & Werk Academy voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Tevens is het hebben van algemene voorwaarden een vereiste om dit keurmerk te mogen gebruiken. Klik hier voor de algemene voorwaarden die wij in samenspraak met de NTRO hebben opgesteld. 

CREBO Erkend

Alle diploma's van Zorg en Werk Academy zijn door CREBO erkend. Wie een opleiding wil volgen, kan kiezen uit zowel erkende als niet-erkende opleidingen. Erkende opleidingen zijn opleidingen die onder toezicht staan van/die voldoen aan de kwaliteitseisen van een onafhankelijke instantie. In het geval van MBO is dit het ministerie van OCW.

Het grote voordeel van een erkende opleiding is dat de kwaliteit van de opleiding door een onafhankelijke instantie is vastgesteld. Zo ben je er zeker van dat de opleiding aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet en dat het diploma een landelijke waarde heeft. Erkende MBO- opleidingen zijn door het ministerie van OCW erkende opleidingen die zijn opgenomen in het Centraal Register Beroepsopleidingen (CREBO). 

Zorg & Werk Academy

0318 693 106
academy@zorgenwerk.nl

Adres

Horapark 2
6717 LZ, Ede

KvK: 69168695

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren