Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Aanmelden toelatingsgesprek

Wat leuk dat je interesse hebt om een opleiding te gaan volgen bij de Zorg & Werk Academy in Ede. 

Binnen de Zorg & Werk Academy hanteren wij een zorgvuldige intakeprocedure voordat je daadwerkelijk kan gaan starten met één van onze mbo opleidingen.
Wanneer je de hiernaast gevraagde gegevens ingevuld hebt en wij deze ontvangen hebben krijg je daarvan een bevestiging in je eigen mailbox. Daarna proberen we binnen 3 werkdagen contact met je op te nemen, dit doen we telefonisch of per e-mail. 

Nadat we contact gehad hebben zetten we digitaal een persoonlijkheid/capaciteitentest voor je klaar. Deze maak je in een voor jou vertrouwde omgeving, op een eigen laptop. Het resultaat bespreken we met je in een persoonlijk gesprek. Ook kun je dan nog al je vragen stellen voordat je je kunt gaan inschrijven.

Om je daadwerkelijk bij ons in te kunnen schrijven in Magister voor een opleiding beschik je over een advies tot toelating (vanuit de persoonlijkheid/capaciteitentest), ben je 23 jaar of ouder en heb je bij de start van de opleiding een stage- of werkplek gerelateerd aan de te volgen opleiding.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden welke wij in samenspraak met de NRTO hebben opgesteld. 

 

Zorg & Werk Academy

0318 693 106
academy@zorgenwerk.nl

Adres

Galvanistraat 1
6716 AE, Ede

KvK: 69168695

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren