Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Onderwijs

De zorg- en welzijnssector is een prachtige sector om in te werken, omdat je écht wat kunt betekenen voor een ander. Het werken in deze sector vraagt vaardigheid en competentie, maar het willen zorgen voor mensen is misschien wel net zo belangrijk. Zorg geven doe je met hoofd, hart en handen en dat houdt in dat de opleidingen van de Zorg & Werk Academy naast praktijkvorming en de theoretische kennisbasis ook aandacht besteden aan het 'hart voor de zorg'.  Tijdens het uitoefenen van je beroep houd je rekening met zowel de cliënt, als jezelf en de organisatie waarvoor je werkt. Je helpt de cliënt en geeft tegelijkertijd je eigen grenzen en die van de organisatie aan. 

Zorg & Werk Academy

Het doel van de opleidingen van de Zorg & Werk Academy is om de studenten te faciliteren in het verwerven van competenties en een zelfstandige actieve werkhouding, in staat tot empathische en professioneel hoogwaardige zorgverlening met hart voor de cliënt.

 

Zorg & Werk Academy

0318 693 106
academy@zorgenwerk.nl

Adres

Galvanistraat 1
6716 AE, Ede

KvK: 69168695

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren