Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Zorg & Werk

De Zorg en Werk Academy, opgericht in 2012, is een particuliere opleider voor MBO onderwijs in de zorg. Vanuit de hoofdlocatie in Ede werken wij met een professioneel team van enthousiaste medewerkers aan het opleiden van volwassen studenten naar het gewenste diploma. Gezien de centrale ligging van Ede zijn wij bereikbaar voor studenten vanuit alle delen van het land. In een kleinschalige omgeving bieden wij onderwijs aan groepen volwassen studenten in kleine klassen van maximaal 15 deelnemers.

Voor studenten bieden wij een veilige, vertrouwde en huiselijke omgeving om te kunnen leren en ontwikkelen. Dat doen we door de inzet van vakdocenten, goed georganiseerd onderwijs en een passende huisvesting. Zorgorganisaties waarderen ons om onze de korte communicatielijnen, onze pragmatische aanpak en vakbekwaamheid. Omdat wij dagelijks bij de zorgorganisaties aan tafel zitten, weten we wat er speelt bij onze student en bij de werkgevers. Wij kunnen daarom direct inspelen op actuele wensen en behoeften.

Missie en visie

De Zorg & Werk Academy biedt verkorte, kleinschalige opleidingen binnen de zorg- en welzijnssector en via onze bemiddeling koppelen we talent aan instellingen.

Missie:
Beroepsonderwijs voor de zorg- en welzijnssector bieden op hoog niveau, door hoge professionaliteit, een betrokken houding en een originele zienswijze op onderwijs en de zorg- en welzijnssector. Dit onderwijs is op maat gesneden, gericht op persoonlijke ontwikkeling en beroepshouding van de student en vindt de balans tussen innovatie en oude waarden.

Visie:
Hoogwaardige gekwalificeerde studenten van alle leeftijden (vanaf 23 jaar) en niveau opleiden binnen of naar de zorg- en welzijnssector. De studenten van de Zorg & Werk Academy voegen meerwaarde toe aan de sector qua vakkennis, professionaliteit en medemenselijkheid. De Zorg & Werk Academy levert een bijdrage aan een positieve verandering in het landschap van de sector zorg en welzijn, door innoverend onderwijs, voorzien van de laatste onderwijskundige inzichten met grote aandacht voor de mens achter de student.

Meer weten?

Neem contact op

Zorg & Werk Academy

0318 693 106
academy@zorgenwerk.nl

Adres

Galvanistraat 1
6716 AE, Ede

KvK: 69168695

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren