Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Verzilvering EVC procedure

Heb je een ervaringscertificaat behaald bij een erkende EVC aanbieder? Dan ben je bij de  Zorg & Werk Academy B.V. aan het juiste adres om dit certificaat te verzilveren. Wij bieden je, onder voorwaarden en na het succesvol doorlopen van onze EVC procedure, de mogelijkheid om dit ervaringscertificaat om te zetten naar een landelijk erkend en bij DUO geregistreerd mbo diploma op niveau 2,3 of 4.  Om tot dit resultaat te komen zal je in ieder geval nog examens moeten doen in Nederlands en Rekenen en voor een mbo 4 diploma ook in Engels.
Soms moet je ook nog onderwijs volgen alvorens te kunnen examineren in de verplichte keuzedelen of om een bepaald werkproces af te kunnen ronden. Wat je ook nog nodig hebt, de Zorg & Werk Academy B.V. kan je dit allemaal aanbieden op onze locatie in Ede. 

Het is bij ons niet mogelijk om je ervaring te laten waarderen in een certificaat. Heb je hier interesse in? Neem dan contact op met de EVC Academie of IWDZ Leerhuis. Met hen hebben wij samenwerkingsafspraken gemaakt over oa. de kwaliteit en inhoud van de certificaten waardoor processen snel doorlopen kunnen worden. 

Wil je je ervaringscertificaat laten verzilveren? Dan doorloop je bij de Zorg & Werk Academy B.V. de onderstaande stappen. Het doorlopen van deze stappen zal ongeveer 3 maanden duren tenzij je ook nog onderwijs moet volgen of praktijkuren moet maken, dan zal het ongeveer 6 maanden zijn.

Stap 1:
Je vult het aanmeldformulier hieronder in met alle gevraagde gegevens en upload de gevraagde documenten. Je ontvangt een automatische ontvangstbevestiging als we deze ontvangen hebben. Wij nemen alleen volledig ingevulde aanvragen in behandeling. Voor de beoordeling van je gegevens en het uitbrengen van een advies betaal je ons €75,-. Na betaling ontvang je binnen 15 werkdagen een reactie (stap 2). 

Stap 2: 
Je ontvangt van de (examencommissie van de) Zorg & Werk Academy B.V. een reactie op je ingestuurde documenten met daarin een besluit of je alleen nog examens moet doen of dat je (ook) onderwijs moet volgen, soms moet je ook nog praktijkuren maken. Het kan zijn dat de examencommissie besluit dat je toch nog werkprocessen moet aantonen, ook al geeft het Ervaringscertificaat aan dat die erkend zijn. Jij beslist of je door wil met de verzilveringsprocedure na ontvangst van dit besluit. Je ontvangt dan ook een volledige prijsopgave voor het volledige resterende traject. (richtbedrag 2024: €700,-*)

Stap 3:
Je gaat verder met de verzilveringsprocedure en schrijven we je in als examenkandidaat. Hierdoor kan je je aanmelden voor alle examens van de generieke vakken en/of je volgt aanvullend onderwijs of maakt praktijkuren. Samen zorgen we dat je examendossier in orde komt en voldoet aan de gestelde diploma-eisen. Je kan hieronder kiezen in welke maand je je examens wil doen. Een examendag is altijd van 09.00 - 17.00 uur en heeft een vaste opbouw/programma op onze locatie in Ede. 

Dag 1: Dag 2:
April 2024 Woensdag 17 april 2024 Dinsdag 23 april 2024
Mei 2024 Woensdag 22 mei 2024 Dinsdag 28 mei 2024
Juni 2024 Woensdag 12 juni 2024 Maandag 17 juni 2024
Juli 2024 Donderdag 4 juli 2024 Woensdag 17 juli 2024 
September 2024 Dinsdag 10 september 2024 Dinsdag 17 september 2024
November 2024 Donderdag 14 november 2024 Maandag 18 november 2024
December 2024 Maandag 2 december 2024 Maandag 9 december 2024


Stap 4: 
Wanneer je examendossier in orde is bieden we deze aan bij de examencommissie van de Zorg & Werk Academy. Zij toetsen binnen 15 werkdagen of je hebt voldaan alle wettelijke (diploma) eisen en zijn uiteindelijk verantwoordelijk voor de afgifte van het diploma. Nadat zij een diploma besluit genomen hebben informeren wij je en maken we een afspraak om je diploma en resultatenlijst persoonlijk bij de Zorg & Werk Academy op te komen halen. 

Vragen? Bel 0318-693106 of mail naar evc@zorgenwerk.nl 

*prijspeil 2024, BTW vrijgesteld, zonder herkansingen of onderwijsprogramma.

 

Zorg & Werk Academy

0318 693 106
academy@zorgenwerk.nl

Adres

Galvanistraat 1
6716 AE, Ede

KvK: 69168695

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren