Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

EVV Opleiding

De Zorg & Werk Academy biedt verkorte en kleinschalige MBO opleidingen aan volwassenen, gericht op de zorg- en welzijnssector. De opleidingen zijn intensief en bieden de studenten de kans om na diplomering versneld aan het werk te kunnen in de zorg- en welzijnssector, voorzien van een kwalitatief hoogwaardig en landelijk erkend diploma op niveau 2, 3 of 4. De theorie en praktijk staan sterk met elkaar in verbinding en hetgeen dat in de opleiding geleerd wordt, kan direct in de praktijk ten uitvoer gebracht worden. Vanuit de Zorg & Werk Academy worden de studenten intensief begeleid, maar vooral gestimuleerd tot initiatief en zelfstandigheid. De beroepspraktijkvorming wordt uitgebreid ondersteund en er wordt gewerkt aan een optimale afstemming met het werkveld door intensief contact met de erkende praktijk biedende organisatie.

Start opleidingen

Het werken in de zorg- en welzijnssector is naar ons inzicht anders dan alle andere sectoren, omdat het de zorg voor de hulp vragende cliënt betreft. Zorg(en) en begeleiding geven doe je met hoofd, hart en handen en dat houdt in dat we naast de noodzakelijk praktijkvorming en de theoretische kennisbasis ook aandacht besteden aan het 'hart voor de zorg'. Het werken in deze sector vraagt meer dan vaardigheden en competenties alleen, de intrinsieke motivatie om voor mensen te willen zorgen speelt een vitale rol. Dit laatste kunnen we de student niet leren, maar wel faciliteren en de student bewust maken van het hoe en waarom van werken in deze bijzondere sector.

Het is goed om voortdurend in en uit te zoomen op het eigen ontwikkelingsproces om goed in beeld te krijgen wat er van de student verwacht wordt qua ontwikkeling en hoe dat zich verhoudt tot de behoeften van de cliënt en zorginstelling. Daarnaast geeft het een beeld van wat er verwacht kan worden van de werkgever/organisatie en leert de student ook grenzen te stellen bij het uitoefenen van zijn/haar beroep. Het doel van de opleiding is om de studenten te faciliteren in het verwerven van competenties en een zelfstandige actieve werkhouding, in staat tot empathische en professioneel hoogwaardige zorgverlening met hart voor de cliënt.

Actuele startdata kun je vinden op onze homepage. 

Neem contact op

DIRECT INSCHRIJVEN?

 

Zorg & Werk Academy

0318 693 106
academy@zorgenwerk.nl

Adres

Galvanistraat 1
6716 AE, Ede

KvK: 69168695

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren