Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Wij zoeken (groeps)docenten! 

De Zorg & Werk Academy B.V. verzorgt landelijk erkende mbo opleidingstrajecten, bij- en nascholingen en EVC verzilveringstrajecten in – en voor – de zorg en welzijnssector voor studenten van 23 jaar en ouder. Dat doen we met een betrokken en deskundig team vanuit onze hoofdlocatie in Ede en satellietlocaties in Hoogeveen en Mariahout (NB). In 2024 breiden we ons onderwijsaanbod uit met nieuwe mbo opleidingen, erkende bij- en nascholingen maar vestigen we ons ook op nog minimaal 2 andere centrale locaties in het land. Ook krijgt blended learning een prominente plaats in ons onderwijsaanbod. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s, met en zonder lesbevoegdheid, ter aanvulling van ons onderwijsteam.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s (vanuit loondienst) die de rol van groepsdocent willen vervullen. Je kan kiezen voor de verzorgende en verplegende vakken voor opleidingen zoals Helpende Zorg & Welzijn of Verzorgende IG of de agogische opleidingen zoals (Persoonlijk) Begeleider Maatschappelijke Zorg (combinatie is bespreekbaar). Je verzorgt vanuit je eigen expertise, opleidingsniveau en praktijkervaring lessen uit het kwalificatiedossier van de verschillende mbo opleidingen die we bieden. Jij zorgt ervoor dat de student zowel theoretisch als praktisch het onderwijs aangeboden krijgt. Het overbrengen van dat wat nodig is in de dagelijkse praktijk, dat is waar je goed in bent. Je bent daarnaast in staat om de student te coachen in zijn of haar (persoonlijke) ontwikkeling(en) tot zorgprofessional. Als groepsdocent sta je naast de student en geeft ondersteuning op maat en bent namens de Zorg & Werk Academy voor de student het 1e aanspreekpunt. Je werkt daarin intensief samen met de BPV coördinatoren van de Zorg & Werk Academy om zo samen rondom de student te staan. Vanuit een gedegen onderwijskader en de visie ‘hoofd, hart en handen’ krijg je de vrijheid om eigen inbreng te hebben in de uitvoering van het onderwijsprogramma. Afgewisseld met je rol als groepsdocent zetten we je ook graag in als trainer voor onze bij- en nascholingsvraagstukken. Hierbij kun je oa. denken aan het verzorgen van een scholing medicatieveiligheid of een training voor werkbegeleiders. Dit kan op een locatie van de Zorg & Werk Academy zijn maar ook in company op een zorglocatie. Op deze manier geven wij handen en voeten aan een Leven Lang Ontwikkelen in de Zorg & Welzijnssector.

Je bent bij ons welkom voor een dienstverband tussen de 8 en 24 uur per week en stellen je in de gelegenheid om alle schoolvakanties vrij te kunnen zijn. Wij verzorgen het onderwijs van maandag tot vrijdag en kunnen in overleg vaste dagen aanbieden. Een combinatie met een andere baan is voor ons bespreekbaar. De beschikking over eigen vervoer is gewenst vanwege de verschillende leslocaties en opdrachtgevers. Hét hebben van een lesbevoegdheid is een pré maar geen vereiste bij aanstelling. Salarisindicatie tussen de €3500 en €5000 bruto per maand bij een fulltime aanstelling obv 40 uur.

Wij hebben de mogelijkheid om op korte termijn nieuwe collega’s te verwelkomen. Daarom is de sollicitatieprocedure doorlopend en nemen we reacties in behandeling zolang de vacature online staat. Wij onderzoeken graag de wederzijdse mogelijkheden in een persoonlijk gesprek bij ons op locatie. Bij interesse in een persoonlijk gesprek of bij vragen kun je reageren naar Dircoline van Dijk – van Ekeris, onze bestuurssecretaris. Je kan haar bereiken via dircoline@zorgenwerk.nl of 06-43693748.

Meer weten over de Zorg & Werk Academy? Ga  dannaar www.zorgenwerk.nl

 

Zorg & Werk Academy

0318 693 106
academy@zorgenwerk.nl

Adres

Galvanistraat 1
6716 AE, Ede

KvK: 69168695

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren