Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Vacature(s) examencommissie

Bij de Zorg & Werk Academy in Ede leiden we mensen op voor een mbo beroep in de gezondheidszorg. We doen dit in verkorte maar erkende trajecten en altijd in samenwerking met zorgorganisaties. Steeds meer studenten schrijven zich bij ons in om een opleiding te volgen, een mooie ontwikkeling. Hierdoor nemen ook de werkzaamheden toe van onze Examencommissie. De Examencommissie heeft een aantal wettelijk bepaalde taken en bevoegdheden waaronder het borgen van de kwaliteit, vaststellen van exameninstrumenten, diplomeren, verlenen van vrijstellingen, handelen bij onregelmatigheden, fraude en klachten en het opstellen van een jaarverslag. Zij vergaderen 1 keer per maand op onze locatie in Ede. De Examencommissie wordt benoemd door het bevoegd van de Zorg & Werk Academy en werkt ook samen met deze om kwalitatieve examering te borgen. Omdat we groeien zoeken we versterking voor de Examencommissie en zijn op zoek naar extern lid vanuit de beroepspraktijk als ook een ambtelijk secretaris. Hieronder lichten we toe naar wie wij op zoek zijn.

Extern lid vanuit de beroepspraktijk:
Het externe lid vanuit de beroepspraktijk staat met zijn of haar poten nog dagelijks in de klei maar heeft affiniteit met de examinering in het mbo. Dit doordat je bijvoorbeeld nu al werkt als praktijkopleider of als leercoach in bv. de jeugdzorg, het verpleeghuis of andere sector. Jij bent in staat om vanuit je praktijkervaring met ons mee te praten, denken en werken. Wij verwachten ook dat je helpt bij de controle van de examendossiers als ook een actieve bijdrage hebt tijdens de maandelijkse vergaderingen op donderdagmorgen. Samen ga je voor kwaliteit als het gaat om de examinering van je toekomstige collega's. Op dit moment schatten wij een inzet van gemiddeld zo’n 8 uur per maand (behoudens schoolvakanties) in welke in te vullen zijn vanuit loondienst of een ZZP samenwerkingsovereenkomst. 

Ambtelijk secretaris:
Voor de ambtelijk secretaris hebben wij gemiddeld 2-3 uur per week aan werkzaamheden beschikbaar. Jij trekt nauw op met de Voorzitter van de Examencommissie als het gaat om het (zelfstandig) afhandelen van de vrijstellingsverzoeken, opmaken van verschillende verklaringen en het notuleren van de vergaderingen. Jij bent dus (mede) verantwoordelijk voor het administratieve, organisatorische en het beleidsvoorbereidende aspect van de examencommissie. We verwachten dat je ook kennis van de wet, web en examencommissie in zijn geheel met zich meebrengt en proactief bent in het inbrengen van kwaliteit verhogende en borgende voorstellen. Het administratief ontlasten van de voorzitter doe je vanzelfsprekend en met veel plezier. De vergaderingen zijn, volgens rooster, op een donderdagmorgen en verwachten je dan in Ede. De overige administratieve handelingen kunnen vanuit huis worden verricht. Het vervullen van deze functie kan zowel vanuit loondienstverband als ZZP schap waarbij vanuit loondienst onze voorkeur heeft.

Wil je meer weten? Bel dan 0318 - 693106 en vraag naar Marjolein Elferink. Reageren? Gebruik dan uitsluitend het formulier hieronder. Zolang de vacatures op de website staan zijn ze beschikbaar. 

 

Zorg & Werk Academy

0318 693 106
academy@zorgenwerk.nl

Adres

Galvanistraat 1
6716 AE, Ede

KvK: 69168695

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren