Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Hoe kan je werkweek eruit zien?

Vanochtend verzorg je een les communicatie aan een groep gemotiveerde persoonlijk begeleiders (mbo-4). Met hen bespreek je de verschillende (werk)vormen van communicatie en werkt deze samen uit. In de middag neem je hen mee in wat de meldcode huiselijk geweld is en hoe zij deze in kunnen zetten binnen hun werksetting. Wanneer de studenten naar huis zijn, leg je de laatste hand op het onderwerp ‘financiering van zorg’. Dat staat namelijk op het programma bij de Verzorgende IG (mbo-3), waar je het ochtendprogramma morgen hoopt te verzorgen. Tussen de dagdelen door vandaag heb je overleg met onder andere je collega docenten, lunch je met elkaar, stem je eventuele bijzonderheden af en lever je toetsvragen aan voor de periodetoets van de helpende (mbo-2) aan wie je de les 'ziektebeelden' hebt verzorgd. Aan het eind van de dag zie je dat een van de studenten moeite heeft met het maken van een planning. Toevallig ben jij zijn groepsdocent en daarom help je hem weer even 'op weg'. Door deze persoonlijke benadering zie je dat hij weer in staat is om zijn opleiding verder vorm te geven.

Weten hoe de rest van een week eruit kan zien als (groeps)docent bij Zorg & Werk? We gaan graag met je in gesprek.

Wie zoekt de Zorg & Werk Academy?

Ter aanvulling van ons docententeam zijn wij voor 8 tot 16 uur per week op zoek naar een (groeps)docent die in staat is om vakken/lesonderwerpen te geven zoals bijvoorbeeld pedagogiek, methodieken, kwaliteit, communicatie en psychiatrische ziektebeelden. Wij vinden het belangrijk dat je ervaring hebt opgedaan in het werkveld en dus weet waar je het over hebt. Daarnaast neem je aantoonbare didactische en coachende ervaring mee. Vanzelfsprekend kun je goed plannen, communiceren, omgaan met piekbelasting, ben je resultaatgericht en heeft het hebben van een lesbevoegdheid een sterke voorkeur. Samenwerken met collega's is voor jou vanzelfsprekend.Mocht je geen lesbevoegdheid hebben, maar toch geïnteresseerd zijn, overtuig ons dan waarom we jou een opleiding tot docent moeten aanbieden!

Wat bieden wij?
Natuurlijk krijg je bij ons een marktconform salaris, de mogelijkheid om alle schoolvakanties vrij te zijn en de gelegenheid jezelf te ontwikkelen. Wil je weten wat voor onderwijsinstelling Zorg & Werk Academy is? Bezoek dan onze website: www.zorgenwerk.nl

Direct solliciteren naar deze functie?

 

Zorg & Werk Academy

0318 693 106
academy@zorgenwerk.nl

Adres

Galvanistraat 1
6716 AE, Ede

KvK: 69168695

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren