Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Welkom! 

Vanochtend verzorg je een les communicatie aan een groep gemotiveerde begeleiders specifieke doelgroepen (mbo-3). Met hen bespreek je de verschillende (werk)vormen van communicatie en werkt deze samen uit. In de middag neem je hen mee in wat de meldcode huiselijk geweld is en hoe zij deze in kunnen zetten binnen hun werksetting. Wanneer de studenten naar huis zijn, leg je de laatste hand op het onderwerp ‘financiering van zorg’. Dat staat namelijk volgende week op het programma bij hen. Deze vakken zijn slechts een greep uit het volledige lespakket.

Jouw studenten volgen een opleiding die hen in hun kracht zet als het gaat om de zorg en begeleiding voor mensen met dementie. Werken met en voor deze mensen is hun dagelijkse praktijk. Jij helpt de student vanuit de theorie te leren kijken naar het signaalgedrag en hoe ze hierop moeten anticiperen. Voor jou is het dus een uitdaging om boven de stof te staan en tegelijktijd vanuit de praktijk je skills te delen. 

Jij bent naast docent ook het 1e aanspreekpunt voor de groep namens de Zorg & Werk Academy. Wij noemen dit groepsdocent en vanuit die hoedanigheid heb je goed in beeld hoe het gaat met je lesgroep, help je hen bij uitdagingen en ben je medeverantwoordelijk voor het kwalitatieve onderwijs. Samen zorgen we ervoor dat de student het diploma kan behalen.

Weten hoe de rest van je dag eruit kan zien als (groeps)docent bij Zorg & Werk? We gaan graag met je in gesprek.

Wie zoekt de Zorg & Werk Academy?

Ter aanvulling van ons docententeam in Noord Brabant zijn wij voor 8 -10 uur per week op zoek naar een (groeps)docent die in staat is om vakken/lesonderwerpen te geven zoals bijvoorbeeld pedagogiek, methodieken, kwaliteit, communicatie en psychiatrische ziektebeelden. Wij vinden het belangrijk dat je ervaring hebt opgedaan in het werkveld en dus weet waar je het over hebt. Daarnaast neem je aantoonbare didactische en coachende ervaring mee. Vanzelfsprekend kun je goed plannen, zelfstandig werken,  communiceren, omgaan met piekbelasting, ben je resultaatgericht en heeft het hebben van een lesbevoegdheid een sterke voorkeur. Samenwerken met collega's is voor jou vanzelfsprekend.Mocht je geen lesbevoegdheid hebben, maar toch geïnteresseerd zijn, overtuig ons dan waarom we jou een opleiding tot docent moeten aanbieden! Deze functie voor je uit onze incompany leslocatie in Mariahout (Noord Brabant). Bij voorkeur ben je dan ook woonachtig in deze omgeving en ben je in bezit van eigen vervoer om zo nodig naar Ede te komen voor overleg oid. 

Wat bieden wij?
Natuurlijk krijg je bij ons een marktconform salaris (ZZP is bespreekbaar), de mogelijkheid om alle schoolvakanties vrij te zijn en de gelegenheid jezelf te ontwikkelen. Wil je weten wat voor onderwijsinstelling Zorg & Werk Academy is? Bezoek dan onze website: www.zorgenwerk.nl

Direct solliciteren naar deze functie?

 

Zorg & Werk Academy

0318 693 106
academy@zorgenwerk.nl

Adres

Galvanistraat 1
6716 AE, Ede

KvK: 69168695

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren