Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Maatregelen n.a.v. Corona                                     Update: 13 juli 2020 

Deze pagina is speciaal toegevoegd aan onze website om studenten en de organisaties waarmee wij samenwerken voor de beroepspraktijkvorming eenduidig en adequaat te informeren. Alle informatie op deze pagina is actueel en zal ten alle tijde leidend zijn.

Op maandag 13 juli 2020 heeft de Zorg & Werk Academy opnieuw een besluit genomen over de te nemen maatregelen voor het onderwijs als gevolg van de Coronacrisis. We zijn blij dat er veel versoepelingen zijn zodat er weer ruimte is om fysiek onderwijs te verzorgen op onze locatie aan de Galvanistraat 1 te Ede. Tot 30 augustus zijn al onze onderwijsactiviteiten uitsluitend online.  Vanaf 31 augustus gelden de onderstaande afspraken welke wij minimaal hanteren tot aan de herfstvakantie. Tussentijds evaluaeren wij de gemaakte afspraken en stellen indien nodig ons beleid bij. Waar nodig en/of verplicht doen wij dit bijstellen tussentijds en communiceren daarover via de groepsdocent.

  1. De 1,5 meter afstand van elkaar is en blijft het uitgangspunt op het terrein van de Zorg & Werk Academy. 
  2. Alle richtlijnen van het RIVM zijn leidend en het uitgangspunt van al ons handelen. Je bent verplicht de aanwijzingen van de medewerkers van de Zorg & Werk Academy op te volgen.
  3. Minimaal om de week heb je een volledige dag fysieke les aan de Galvanistraat, de andere week zal dat een online les zijn via Zoom met verplicht gebruik van camera en geluid. (uiterlijk 16 augustus kun je in Magister het lesrooster terugvinden en weet je wanneer je waar les hebt).
  4. Pauzeren in de lokalen, als ook het daar nuttigen van eten en drinken, is tijdelijk toegestaan.
  5. Invoering flexibele start, pauze en eindtijd (fysieke lessen starten dan tussen 08.45 en 09.15 uur en eindigen tussen 15.45 en 16.15 uur, uiteraard communiceren we dit tijdig maar uiterlijk 16 augustus. We maken hierover vaste afspraken zodat je privé e.e.a. kunt organiseren).
  6. Toetsen, CITO examinering, examens en herkansingen zijn vanaf 31 augustus altijd weer op de Galvanistraat.
  7. BPV gesprekken blijven online plaatsvinden via Teams.
  8. Ook nu blijft de eerder uitgereikte Onderwijs en Examen Regeling (OER) van kracht.

Ervaar je op dit moment hinder van het feit dat je minder of helemaal niet werkzaam kunt zijn in de beroepspraktijk en verwacht je hierdoor vertraging op te lopen? Laat dit dan weten aan je groepsdocent. Ondanks deze maatregelen blijven wij kwalitatief hoogwaardig onderwijs aan je aanbieden en hebben wij de intentie om samen er het beste van te maken.  Heb je andere vragen of opmerkingen? Stel deze dan aan je groepsdocent.

 Met vriendelijke groet namens het gehele team.

Maarten Vergeer
directeur Zorg & Werk Academy

Zorg & Werk Academy

0318 693 106
academy@zorgenwerk.nl

Adres

Galvanistraat 1
6716 AE, Ede

KvK: 69168695

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren