Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Maatregelen n.a.v. Corona                            Update: 17 mei 2021 

Deze pagina is speciaal toegevoegd aan onze website om studenten en de organisaties waarmee wij samenwerken voor de beroepspraktijkvorming eenduidig en adequaat te informeren. Alle informatie op deze pagina is actueel en zal ten alle tijde leidend zijn.

Op 14 januari jl. heeft de Zorg & Werk Academy opnieuw een besluit genomen over de uitwerking van de maatregelen voor het onderwijs als gevolg van de Coronacrisis. Dit uiteraard naar aanleiding van de eerder genomen besluiten vanuit de Rijksoverheid. 

Daarom gelden vanaf 14 januari 2021 onderstaande afspraken tot en met in ieder geval de zomervakantie 2021

1. Al het mbo onderwijs zal uitsluitend hybride plaatsvinden, zie Magister voor de linken, uitleg en voorbereiding en of de les wel op locatie is. Check dit kort voor je lesdag nogmaals. 
2. Via de groepsdocent verneem je of - en - hoe examens of toetsen zullen plaatsvinden.
3.BPV gesprekken blijven tot en met 2 april 2021 online plaatsvinden via Teams.
4. Ook nu blijft de eerder uitgereikte Onderwijs en Examen Regeling (OER) van kracht.
5. Deelname aan de online les is alleen mogelijk met een werkende camera en microfoon.

Ervaar je op dit moment hinder van het feit dat je minder of helemaal niet werkzaam kunt zijn in de beroepspraktijk en verwacht je hierdoor vertraging op te lopen? Laat dit dan weten aan je groepsdocent. Ondanks deze maatregelen blijven wij kwalitatief hoogwaardig onderwijs aan je aanbieden en hebben wij de intentie om samen er het beste van te maken.  Heb je andere vragen of opmerkingen? Stel deze dan aan je groepsdocent.

 Met vriendelijke groet namens het gehele team.

Maarten Vergeer
directeur Zorg & Werk Academy

Zorg & Werk Academy

0318 693 106
academy@zorgenwerk.nl

Adres

Galvanistraat 1
6716 AE, Ede

KvK: 69168695

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren