Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Bij- en nascholing

Om professionals in de zorg de kans te geven om zich zelf te blijven verbeteren biedt de Zorg en Werk Academy een bij -en nascholingsprogramma aan. De aangeboden trainingen en workshops vinden plaats in onze leslocaties of op leslocaties van onze klanten.

De Zorg en Werk Academy biedt zowel standaard trainingen als maatwerktrainingen. Maatwerktrainingen zijn er op gericht om klant specifieke onderwerpen te trainen binnen zorgorganisaties. Deze trainingen worden altijd vrijblijvend in beeld gebracht. Het standaard trainingsprogramma biedt mogelijkheden om te kunnen voorzien in de verplichte bijscholing voor zorg medewerkers op niveau 2 en niveau 3.

Soorten bij- en nascholingen

De  Zorg & Werk Academy kan de volgende trainingen en workshops bieden op de trainingslocatie in Ede:

  • Training medicatie veiligheid (certificaat)
    Data volgt. 

    Staat de door jou gewenste bij- of nascholing er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wil je je direct inschrijven?

KLIK DAN HIER

Zorg & Werk Academy

0318 693 106
academy@zorgenwerk.nl

Adres

Galvanistraat 1
6716 AE, Ede

KvK: 69168695

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren