Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Docent verpleegkundige - 24 uur per week - Ede

Hoe ziet je werkweek eruit?

Deze week start je als groepsdocent een nieuwe les groep Verzorgende IG op. Interactief maak je kennis met hen en begin je te bouwen aan de relatie om daar vanuit het komende jaar tot een succes te maken. Gedurende hun opleiding ben jij hun 1e aanspreekpunt en helpt hen daarom bij allerlei vraagstukken zoals het maken van een planning, bespreken van de thuissituatie of de uitdaging die ze tegenkomen in de praktijk, uiteraard verzorg je ook het onderwijs in de breedste zin van het woord. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat ze na de gestelde onderwijsperiode aantoonbaar vakbewaam zijn om gediplomeerd 'het veld' in te gaan. 

De volgende ochtend geef je les in de mbo 4 opleiding Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen. Je neemt hen mee in relevante ziektebeelden, medicatieveiligheid en examineert binnenschools het onderwerp persoonlijke verzorging. In de middag verzorg je een bijscholing over medicatieveiligheid voor medewerkers van een zorgorganisatie. Later in de week geef je verschillende lessen bij de mbo 4 opleiding Verpleegkundige.  Je gaat met hen de diepte in en geeft les op niveau dat aansluit bij hun behoefte. Voor deze studenten is het belangrijk dat je praktijkvoorbeelden meeneemt en hen uitdaagt het beste uit henzelf te halen.

Binnen deze goed gevulde week heb je veel contact met je collega's op de locatie en bouw je samen aan de onderwijskwaliteit. 

Bij de Zorg & Werk Academy vertrouwen wij erop dat je werkt vanuit je eigen deskundigheid en relevante praktijkervaring. Op deze manier kun je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van nieuwe les en opleidingsplannen, de beoordeling van toetsen en examens en de afhandeling van de administratieve werkzaamheden.

Wie zoeken wij? En wat bieden wij?

Een nieuwe collega (met een HBO-V opleiding) die voor 24 uur per week bij ons wil komen werken als (groeps)docent verpleegkunde en in staat is om onderwijs te verzorgen op mbo niveau 2, 3 en 4. Uiteraard horen bij en nascholingen hier ook bij. Naast praktijkervaring breng je een lesbevoegdheid mee en de 'skills'  om zowel online als fysiek onderwijs te bieden aan overwegend studenten van 23+. Binnen de Zorg & Werk Academy vinden wij het héél normaal om snel te schakelen en te denken in kansen, mogelijkheden en maatwerktrajecten dus deze werkwijze moet bij je passen. Uiteraard hebben wij je ook wat te bieden zoals een open en informeel team om in te werken, leuke studenten en veel ruimte voor eigen inbreng. Naast de mogelijkheid om alle schoolvakanties vrij te hebben bieden we een marktconform salaris. Wanneer je niet (meer) wil werken in een tradiotioneel georganiseerde onderwijsomgeving dan nodigen we je van harte uit te reageren. Geen 24 uur willen werken of ontbreekt een lesbevoegdheid? Ook dan horen we graag van je. 


Zolang de vacature online staat is er de mogelijkheid om te reageren. Je kan direct reageren door je motivatie en cv te mailen naar maarten@zorgenwerk.nl maar heb je eerst liever telefonisch contact? bel dan 0318-693106

Zorg & Werk Academy

0318 693 106
academy@zorgenwerk.nl

Adres

Galvanistraat 1
6716 AE, Ede

KvK: 69168695

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren