Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Hoe kan je werkdag eruit zien?

Vandaag heb je verschillende gesprekken in de agenda staan, lekker afwisselend.  Je gaat op bezoek bij een jeugdzorginstelling om te beoordelen welke vorderingen Jan ,student PB, maakt. Aansluitend heb je een gesprek met de praktijkopleider van deze zorginstelling om nader kennis te maken en afspraken te maken over een langdurige samenwerking. Daarna ga je met de dienstauto gauw naar de praktijkplaats van Laura, student helpende. Er zijn wat zorgen over de ontwikkelingen in praktijk en daarom denk jij mee in mogelijkheden. Daarna ga je weer naar kantoor in Ede en verwerk je de binnengekomen berichten en maak je gespreksverslagen van de gevoerde gesprekken. Daarna zie je in de planning dat er over 4 weken weer een nieuwe lesgroep Verzorgende IG zal starten, leuk! Je zoekt even contact met de administratie om te horen of er al bekend is waar de praktijkplaatsen zijn. Iedereen heeft al een plek dus dat is een prettige start. Aan het einde van de dag stem je nog even met de opleidingsmanager de bijzonderheden af en bespreek je de rest van de week. 

Wat houd de functie in?

De functie van BPV coördinator is nieuw binnen de Zorg & Werk Academy waardoor er ruimte is om samen vorm te geven aan de inhoud ervan. Primair ben jij het aanspreekpunt voor praktijkgerelateerde vragen van studenten, zorgorganisaties en collega's. Jij voert gedurende het onderwijstraject, zowel op locatie als telefonisch, gesprekken met studenten en diens begeleider over de vorderingen en draagt zorg voor (interne) verslaglegging. Daarnaast geef je daar waar dat nodig is een instructie over het examenmateriaal aan individuen en groepen. Je werkt nauw samen met de studentenadministratie om ervoor te zorgen dat onder jouw verantwoordelijkheid alle administratieve zaken goed geregeld zijn.

Wat neem je mee?
De ruimte om gemiddeld 16 tot 24 uur door de weeks beschikbaar te zijn voor de uitvoering van de functie. Naast uitstekende coachende en didactische vaardigheden neem je recente en relevante mbo of hbo werk en denkniveau mee. Vanzelfsprekend heb je het vermogen om probleem oplossend te kunnen werken en ben je communicatief vaardig. Je deinst niet terug voor soms een wat uitdagender gesprek met een student of zorginstelling. Daarnaast ben je in staat om Zorg & Werk Academy actief te promoten in je eigen netwerk ten einde de naamsbekendheid te vergroten. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met onderwijs en ben je in staat om indien nodig (een deel van) het onderwijs te verzorgen. 

Wat bieden wij?
Natuurlijk krijg je bij ons een marktconform salaris, de mogelijkheid om alle schoolvakanties vrij te zijn en de gelegenheid jezelf te ontwikkelen. Wil je weten wat voor onderwijsinstelling Zorg & Werk Academy is? Bezoek dan onze website: www.zorgenwerk.nl

Solliciteren naar deze functie?

 

Zorg & Werk Academy

0318 693 106
academy@zorgenwerk.nl

Adres

Horapark 2
6717 LZ, Ede

KvK: 69168695

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren