Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Versneld je opleiding halen?

De Zorg & Werk Academy biedt jou de kans om versneld een erkend diploma in de zorg te halen. Afhankelijk van jouw wensen zelfs binnen 12 maanden! Dat kunnen we doen omdat de Zorg & Werk Academy volwassenen onderwijs biedt via een intensief en verkort traject. Daarmee krijgen onze studenten de kans om versneld aan het werk te kunnen gaan in de zorg- en welzijnssector, voorzien van een kwalitatief hoogwaardig diploma.

Zorg geven doe je met hoofd, hart en handen en dat houdt in dat de opleidingen van de Zorg & Werk Academy naast praktijkvorming en de theoretische kennisbasis ook aandacht besteden aan het 'hart voor de zorg'. Met een diploma via de Zorg & Werk Academy voeg jij een professionele waarde toe aan jouw carrière!

Startdata opleidingen

Zorg & Werk Academy start regelmatig nieuwe opleidingen.

Bekijk welke startdatum jou het beste uit komt en schrijf je in!

Opleiding Startdatum Locatie
Verzorgende IG (laatste plaatsen!) 13 November 2019  Ede
Verzorgende IG Januari 2020  Ede
 Helpende Zorg en Welzijn  Januari 2020  Ede
 Verzorgende IG Februari 2020 Ede
 Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen Februari 2020  Ede
 
 • Onderwijs op maat

  Tijdens opleiding van de Zorg & Werk Academy is er door de kleine klassen veel ruimte voor persoonlijke aandacht wat leidt tot persoonlijke groei. Het onderwijs is echt gericht opvolwassenen, waarbij levenservaring wordt gezien als deel van je kracht. 

  - Maaike

 • Open voor iedereen

  Zorg & Werk Academy biedt een goede, gedegen, mooie en snelle opleiding in een relaxte omgeving. Ik vond vooral de kennismaking en samenwerking met mijn mede studenten en docenten erg prettig.

  - Bert

 • Professioneel met een persoonlijke touch

  De groepen bij Zorg & Werk Academy zijn klein en er is veel ruimte voor persoonlijke begeleiding. Ik heb persoonlijk erg veel gehad aan de persoonlijke gesprekken over mijn leerdoelen.

  - Marjori

 

Zorg & Werk Academy

0318 693 106
academy@zorgenwerk.nl

Adres

Horapark 2
6717 LZ, Ede

KvK: 69168695

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren