Start opleidingen

Opleiding
Verzorgende IG niv.3


Locatie Ede:

9 September 2019 (inschrijving geopend)

December 2019 (inschrijving geopend)
 

Locatie Amersfoort:

Donderdag 12 september 2019 (inschrijving geopend)

 

Locatie Apeldoorn:

Dinsdag 24 september 2019 (inschrijving geopend)

 
 
Inschrijven
Opleiding
Persoonlijk Begeleider niv. 4

Locatie Ede:

Oktober 2019 (inschrijving geopend)
 

 

Inschrijven
Bijscholingen en trainingen 
Meer informatie
Inschrijven

Direct contact

Heeft u een vraag of bericht voor ons? Vul dan het onderstaande formulier in.
Bel mij
Maak een afspraak
Stuur de brochure

Voorzitter Examencommissie

De Zorg & Werk Academy B.V. is een snelgroeiende organisatie op het gebied van verkorte MBO-zorgopleidingen en bijscholingen. In verband met deze groei zijn wij, naast Ede, onlangs uitgebreid met locaties in Amersfoort en Apeldoorn. Wegens het vertrek van de huidige voorzitter van de examencommissie zijn wij op zoek naar een opvolger voor deze functie.

Wat houdt de functie in?

In deze functie bent u samen met de drie andere leden van de examencommissie verantwoordelijk voor o.a. het borgen van de kwaliteit van examineren, het behandelen van verzoeken en klachten en het vaststellen of studenten aan alle eisen voor het verkrijgen van een diploma hebben voldaan. U werkt nauw samen met het bevoegd gezag van de onderwijsinstelling op basis van een duidelijke taak- en rolverdeling en scheiding van verantwoordelijkheden. Ongeveer 10 keer per jaar vergadert u met de examencommissie over bovengenoemde zaken. Tijdens deze vergaderingen bent u de voorzitter en draagt u mede zorg voor de juiste voorbereiding en verslaglegging. Het is mogelijk om deze functie uit te voeren op basis van een nul urencontract of op freelance basis.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring in leidinggeven in een dynamische setting, iemand die thuis is in het bewaken van processen en procedures en mee wil denken over innovaties op het gebied van onderwijs.

 
Wat heeft u ons te bieden? 

U heeft relevante ervaring op het gebied van leidinggeven aan een examencommissie of een raad van toezicht en bent u gedreven om kwaliteit te leveren. Daarnaast bent u op de hoogte van de regels op het gebied van MBO examinering.

Wie zijn wij?
Wij zijn een MBO opleidingsinstituut gespecialiseerd in verkorte opleidingen, bij- en nascholingen voor in de zorg. Wij bieden, op een kleinschalige manier, particulier onderwijs aan. Dit doen wij voor niveau 2 tot en met niveau 4.

Solliciteren naar deze functie? 
Stuur voor 26 maart uw C.V. en motivatie brief t.a.v. Dhr. M. Vergeer naar werkenbij@zorgenwerk.nl.