Start opleidingen

Opleiding
Verzorgende IG niv.3


Locatie Ede:

9 September 2019 (inschrijving geopend)

December 2019 (inschrijving geopend)
 

Locatie Amersfoort:

Donderdag 12 september 2019 (inschrijving geopend)

 

Locatie Apeldoorn:

Dinsdag 24 september 2019 (inschrijving geopend)

 
 
Inschrijven
Opleiding
Persoonlijk Begeleider niv. 4

Locatie Ede:

Oktober 2019 (inschrijving geopend)
 

 

Inschrijven
Bijscholingen en trainingen 
Meer informatie
Inschrijven

Direct contact

Heeft u een vraag of bericht voor ons? Vul dan het onderstaande formulier in.
Bel mij
Maak een afspraak
Stuur de brochure

Docent Nederlands

Zorg & Werk Academy B.V. is een snelgroeiende organisatie op het gebied van verkortte MBO-zorgopleidingen en bijscholingen. Vanwege deze groei zijn wij recent uitgebreid naar Amersfoort en Apeldoorn. Door de uitbreidingen en de toenemende vraag naar de opleidingen zijn wij opzoek naar een docent Nederlands.

De functie 

In deze functie werk je samen met verschillende docenten in een kleinschalig en informeel team. Je bent verantwoordelijk voor het, in een korte periode, aanleren van de Nederlandse taal op het wettelijk verplichte niveau. Daarnaast is het jouw verantwoordelijkheid om de instellingsexamens af te nemen en te beoordelen. Voor deze functie is het bezitten van lesbevoegdheid een vereiste, daarnaast is het een pre als je bekend bent met de TOA toetsen.

Wij vragen 

Wij zijn op zoek naar een docent die, in een korte periode, de studenten op het wettelijk verplichte niveau kan brengen. Hierbij is het van belang dat je feeling hebt met studenten en gestructureerd te werk gaat. Als docent biedt jij een afgeronde lerarenopleiding en heb je ervaring in het geven van de generieke vakken aan MBO studenten. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Wie zijn wij 
Wij zijn een MBO opleidingsinstituut gespecialiseerd in verkortte opleidingen, bij- en nascholingen voor in de zorg. Wij bieden, op een kleinschalige manier, particulier onderwijs aan. Dit doen wij voor niveau 2 tot en met niveau 4.

De arbeidsvoorwaarden 
Het betreft een parttime functie op oproepbasis. We bieden je hiervoor een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

Doordat Zorg & Werk Academy werkzaam is op verschillende locaties vragen wij flexibiliteit met betrekking tot het lesgeven op de verschillende locaties. Mocht dit niet haalbaar zijn is er mogelijkheid om in overleg tot één werklocatie te komen.


Solliciteren naar deze functie? 
Stuur je C.V. en motivatie brief t.a.v. Dhr. M. Vergeer naar werkenbij@zorgenwerk.nl.