Start opleidingen

Opleiding
Verzorgende IG niv.3


Locatie Ede:

9 September 2019 (inschrijving geopend)

December 2019 (inschrijving geopend)
 

Locatie Amersfoort:

Donderdag 12 september 2019 (inschrijving geopend)

 

Locatie Apeldoorn:

Dinsdag 24 september 2019 (inschrijving geopend)

 
 
Inschrijven
Opleiding
Persoonlijk Begeleider niv. 4

Locatie Ede:

Oktober 2019 (inschrijving geopend)
 

 

Inschrijven
Bijscholingen en trainingen 
Meer informatie
Inschrijven

Direct contact

Heeft u een vraag of bericht voor ons? Vul dan het onderstaande formulier in.
Bel mij
Maak een afspraak
Stuur de brochure

Administratief medewerker 24u

Zorg & Werk Academy B.V. is een snelgroeiende organisatie op het gebied van verkortte MBO-zorgopleidingen en bijscholingen. Vanwege deze groei breiden wij uit naar Amersfoort en Apeldoorn. Door de uitbreidingen en de toenemende vraag naar de opleidingen zijn wij opzoek naar een administratief medewerker met als standplaats Ede.  
 
In deze functie ben je samen met je directe collega hét gezicht van de Zorg & Werk Academy en daarbij samen verantwoordelijk voor het administratieve werk. Je ontvangt gasten en studenten, maakt onderwijsovereenkomsten op en zorgt dat de e-mails en telefoongesprekken bij de juiste persoon terecht komen. Voor de studenten zorg je ervoor dat, de informatie over de opleiding tijdig bekend is, dat de toetsen klaar staan, dat de leslokalen gereed zijn voor de les en dat de gegevens worden ingevoerd in het digitale studentvolgsysteem Magister.  
 
Wij bieden een dynamische en uitdagende baan in een klein team met een informele werksfeer. Je werkt samen met je administratieve collega’s en stemt met hen de werkzaamheden af.  
 
Wij zijn op zoek naar iemand die van aanpakken weet, feeling met studenten heeft en gestructureerd te werk gaat. Ervaring met magister is een pre. Je ziet werk en bent in staat die projectmatig uit te voeren.   
 
Jij biedt een afgeronde administratieve MBO opleiding met ervaring in het uitvoeren van administratieve taken. Een hands-on mentaliteit. Het vermogen om te schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je hebt ervaring met Office 365 en je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je houdt ervan om met verschillende taken bezig te zijn en krijgt energie van het contact met studenten. 
 
Wij zijn een bedrijven groep van twee bedrijven, te weten Zorg&Werk Academy B.V. en Curaflex B.V. De bedrijvengroep is actief op het snijvlak tussen onderwijs en zorg. De beide bedrijven werken nauw samen, dit zorgt voor een dynamische werkomgeving. 
 
De arbeidsvoorwaarden. Het betreft een parttime functie van 24 uur. Samen met je directe collega stem je af welke dagen je werkzaam bent. We bieden je hiervoor een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.  
 
Solliciteren naar deze functie?  Stuur voor 18 maart je C.V. en motivatie brief t.a.v. Dhr. M. Vergeer naar werkenbij@zorgenwerk.nl.