Verzorgende IG

 
Bieden van zorg
en ondersteuning
 
verpleegtechnische
handelingen
 
Werkend als
beginnend beroepsbeoefenaar
Startdatum: 28 januari 2019 
Aanmelden

Persoonlijk begeleider
niveau 4

 
Organisatie- en
professiegebonden taken
 
Planmatig
werken
 
Ondersteuning en
activerende begeleiding
 Startdatum: 21 februari 2019
Aanmelden

Direct contact

Heeft u een vraag of bericht voor ons? Vul dan het onderstaande formulier in.
Bel mij
Maak een afspraak
Stuur de brochure
Zorg & Werk is een erkende leerwerkorganisatie en bemiddelaar in de zorgsector (erkend door Calibris). De Zorg & Werk Academy biedt verkorte, kleinschalige opleidingen binnen de zorg- en welzijnssector en via onze bemiddeling koppelen we talent aan instellingen.
 
Zorg & Werk Academy
 
Missie:
 
Beroepsonderwijs voor de zorg- en welzijnssector bieden op hoog niveau, door hoge professionaliteit, een betrokken houding en een originele zienswijze op onderwijs en de zorg- en welzijnssector. Dit onderwijs is op maat gesneden, gericht op persoonlijke ontwikkeling en beroepshouding van de student en vindt de balans tussen innovatie en oude waarden.
 
Visie:
 
Hoogwaardige gekwalificeerde studenten van alle leeftijden en niveau leiden naar de zorg- en welzijnssector. De studenten van de Zorg & Werk Academy voegen meerwaarde toe aan de sector qua vakkennis, professionaliteit en medemenselijkheid. De Zorg & Werk Academy levert een bijdrage aan een positieve verandering in het landschap van de sector zorg en welzijn, door innoverend onderwijs, voorzien van de laatste onderwijskundige inzichten met grote aandacht voor de mens achter de student.
 
 
Missie:
 
(Arbeids) voor de zorg- en welzijnssector bieden op hoog niveau, professioneel, met een betrokken houding en een originele zienswijze op de zorg- en welzijnssector.
 
Visie:
 
Zorg & Werk voegt meerwaarde toe aan de sector qua vakkennis, professionaliteit en medemenselijkheid. De Zorg & Werk Academy levert een bijdrage aan een positieve verandering in het landschap van de sector zorg en welzijn, door professionele en betrokken bemiddeling ten dienste van werknemers en zorginstellingen, waarbij kwalitatief hoogwaardige zorg het gezamenlijke doel is.